Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostade ett barn

Det kostade ett barn,
Ett litet liv,
Oskulden i två blå ögon,
Du tog hennes framtid,
Kastade den på marken,
Stampade och spottade på den,
Rev den i strimlor,
Och gav sedan tillbaks den till det lilla barnet,
Det kostade ett ljus,
Du fyllde hennes liv med mörker,
Kvävande ångest,
Och en rädsla för livet,
Det kostade ett barn.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:35



Bookmark and Share


  Patrik G
Stark, gillar verkligen "Det kostade ett barn"
Jävligt starkt.
2006-05-25

  Ms Field
Jag gillar hur "det kostade ett barn" återkommer i texten. Snyggt! Passar bra som rubrik också! Bra!
2006-05-25

  Tothem
En stark text! Blev mkt berörd!
2006-05-25

  mr_soft
Oj, vilken stark text...
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP