Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avund på kuken

jävla kuk
jävla kuken
en jävla kuk
varken stor eller liten
den bara är där
hänger där
ibland tittar den på mig
tänker vem är du
han vill leva ett eget liv
han vill göra ett \"tchoop\"
och lämna min kropp
han vill gå på upptäksfärd
se sig om
jag är för sträng
jag låser på kvällen
suspensoaren med kätting o kedja
kyskhet och lydnad säger jag
leva livet och ha roligt säger han

ibland spelar vi kort ihop
jag brukar låta honom vinna
tycker det blir roligare då
för jag vågar inte ge vika
vika för det fria livet där ute
att \"låta honom vinna ibland\"
är lättare än att ge upp
han har nämligen inga hämningar
fuskit
jävligt fuskit
så vill ju jag också leva




Fri vers av Patrik G
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:56



Bookmark and Share


  Almastina
...tänkvärt... våga lita på den hämningsfria... det kan inte mer än bli tokigt en stund... ;-)
2007-06-06

    Erika H
Du är grym
i dina texter.
Grym och alldeles underbart skön.
*ler stort*
erika
2006-09-27

  marjasara
Haha, skitbra!! Tänkvärd text:)
2006-09-06

  mb74
så bra o komisk text du delar med dig:))asbra:))
2006-05-30

  Knastroll VIP
Annorlunda... Gillar det...
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G