Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 19. M



Jag har skrivit
10.000
dikter
till
dig

hackat
dygn
efter
dygn
i
permafrosten

upprepat
ord
som
längtan och saknad

tills
dom
blev
min själs
vackraste
fylle tatueringar




Fri vers (Fri form) av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-07-03 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bland det absolut bästa jag läst.
2018-10-03

    glasa VIP
just

fylle

gjorde dina himlastrofer
själs skönhets toner

förbundna hit till jorden
att fortfarande jorde leva det
den
kärleken

det är där smärtans fäste är
och kärlekens jorderot

du skriver det vackraste att du skriver ihop himmel och jord
kärlekens sväv och kött-och-blods tyngdkraften
2017-12-10

  bögpoesi
Precis så!!
2017-11-05

    Taly
snyggt. fastnålat.
2017-07-24

  Katja-
Wow.


2017-07-09

  Petter Wingren
Längtans tillstånd blev permanent livshållning inpräntad i hud och hjärta. En uppgiven ton kanske eller bara acceptans.
2017-07-05

    Botox
Precis så är det!
2017-07-04

    ej medlem längre
fylle tatueringar
låter plågsamt
plågsamt vackert

utan fylle




2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP