Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tankarna om dig

Det som från början kändes så enkelt
det svänger nu allt mer och mer
Att älska någon på avstånd
som man nästan aldrig ser

Till en början hade jag rösten
den som vaggade mig varm och trygg
som några skånska toner från ovan
i en betryggande arm bakom min rygg

Men nu när vi hörs allt mer sällan
och jag minns den knappt alls
när jag undrar vad som händer
i en allt mer urspårad vals

Kärleken är ändå mäktigt oslagbar
men i nuläget kanske inte till för mig
jag lever på våra minnen, dag som natt
i en evig längtan och saknad efter dig




Bunden vers (Rim) av Torkade rosor
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-03 22:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ytterligt fint skrivet i sin saknandes sköra ton
2017-07-11

  Ewelina Mann
Du skriver magiskt, dina ord berör och träffar på djupet? Fullkomligt älskar ditt sätt att skriva
Du är ren poesi, vacker magi och du träffar ! ?
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor