Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillhörigheter för en oren prins

Sectum sempra

En kropp skriker för att överleva inuti sig själv
när en låga drunknar i ett mörker
grundare än djupet av en uttorkad fontän

Sectum sempra!
Men som inte hörs





Avada kadavra mitt emot en spegel





Fri vers av Torkade rosor
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-03 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina latinska (?) tillägg skapar mystisk stämning i din text som är verkligt läskig. Jag fascineras av uttrycket att "överleva inuti sig själv".
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor