Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästaren utan en Margarita

Jag har försökt för mycket
nu finns snart inget kvar
Känslan av förtrycket
inget mer av "den som spar, han har"

Jag har gett bort för mycket
älskling, det finns inte mer att få
Allt som jag delade med mig av
den som var ett jag,
jag har blivit till två!

Jag vet inte om det är misstro,
självskada eller en kärlek allt för het
Om jag är vilsen och förlorad
eller fast i en evighet

Men om jag finns för dig,
ta hand om mig då
Jag krackelerar lätt
ett "vi" är inte gratis att få

Med impulser i mina vener saknas det mesta av censur, spänn fast dig
det är en våldsam tur!




Bunden vers (Rim) av Torkade rosor
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-09 23:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig dikt om vånda och hejdlös kärlek
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor