Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bebissjuk

Magar vaggar fram på stan,
Barnvagnar trängs i varje korsning,
Klockan tickar högt,
Som tinnitus i mina öron,
Kroppen skriker efter bebis,
Att få föra livet vidare,
En djurisk instinkt,
Hamstrar bebiskläder,
Små skor,
Blänger avundsjukt på alla magar och barnvagnar.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:06



Bookmark and Share


  mr_soft
Ta det lungt... Du får nog också en bebis.. :)
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP