Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik av Bach

Ibland har jag den
omkring mig
ibland i min fantasi

men alltid finns den
där som
en underström
till mänskligheten




Fri vers av stenhur VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-04 09:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Odödlig musik, fin liten hyllning till den fantastiske kompositören
2017-07-16

  walborg
Fina ord - BAch som en grundton i livet.
2017-07-04

  Ingrid Trolle
Den femte evangelisten!
Vilken fantastisk gåva han
lämnade efter sig till
mänskligheten!
2017-07-04

  lodjuret/seglare VIP
Den pennan har i alla fall skapat, efter noter. Men var det inte Händel som...? Gott om musik, hur som helst. Även om de kanske inte skrev för gitarr, mot musiken de sig kunde luta... Ta det pianissimo.
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP