Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gärna torka bort dina tårar

 

Jag ser dig, jag hör dig,
att du gråter inombords
jag ser dig, jag hör dig
fast du inte visar det nu.


Jag ser glimten i dina vackra ögon
du är snart på väg att fälla en tår
du vill bara få ut all din smärta
smärta från alla som trycker ner dig .

Jag ser glimten i dina vackra ögon
du är snart på väg att fälla en tår
fast innerst inne i ditt inre
kämpar du för att göra motstånd.


Du vill inte visa dina tårar
för du tror att alla kommer att skratta
för att de tror att du är svag
men jag tror att du vill fälla tårar
på grund av något helt annat
du vill gråta för att du har kämpat nu ett tag
du känner att orken inte längre finns kvar.


Jag ser dig,
jag hör dig,
Jag läser dina tankar
du vill bara försvinna härifrån.


Du orkar inte mer
du får mer slag
dina strategier hjälper inte
som ska skydda dig från alla
du blöder bara ännu mer
ju mer de piskar dig.


Ge mig din hand
jag vill hjälpa dig upp
det finns en annan del
en annan del av livet
som du förtjänar att se
allt handlar inte om sorg och lidande
jag hör dig och ser
här har du min hand
vi går igenom allt tillsammans.
Jag vägrar att se på.


Jag tar upp en servett ur fickan
jag vill gärna torka bort dina tårar
jag vet att det kommer att rinna fler
men här har du mina axlar
som din lilla huvud kan vila på.

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 07 - 04)

 




Fri vers av Arnela
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-04 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en underbar person!
Ditt ljus är renare än andras.
tack för jag fått läsa
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela