Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givande ord


Bjuder in varandra
utbyter vår livshistoria

vi delar det innersta rummet

många liknelser
för oss närmare

ger känslor

det känns okomplicerat
avslappnad stil råder

enkelheten blir lyx

medveten erfarenhet används
ett vinnande koncept

som berikar oss båda




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-07-19 13:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlek, värme och gemenskap!
2017-07-20

  Quasimodo
En fin inbjudan som delas i sin enkelhet och blir stor för det den berikar och för samman.
2017-07-19

  Marianne Räf
Ljuv kontakt. :)
2017-07-19

    ej medlem längre
Gensamma nämnare och livgivande samhörighet i det allra innersta...vacker
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP