Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEva

Hon har sprungit hela vägen,
Det är klart att hon inte kommer sist

Hon har studerat hela världen,
Se hon är kärlekens alkemist!

Hon fann friden inom själen,
hon trotsar alla dessa ism

Drog av ett äpple ifrån det döda trädet,
Hon bröt även av en kvist!




Fri vers av Setara
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setara