Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kladd, snabb skrivet, ursäkta särskrivningar..


Det vakna tillståndet

Förlåt mig för allt jag var, för det jag sa. jag kommer låta mina sår att läkas av.
att lämna alla mina krav blir ett medvetet val, hämnden.. se den avtar för kärlekens lag, mitt slutliga svar blev att jag bar min heder som en slav.

Vi började se mig som en vad? En halv korkad vandal.. så mitt gamla jag beger sig mot mitt själsliga jag, det blir han som formar sig efter mina brister,
söker Alkemisten, det var få som visste, att hen finns i oss alla men vi hittar aldrig hem på grund av alla dessa tvivel, låter tankarna dö ut i tomma intet, låter denna eld själ springa med vinden, Styras av det 6 e sinnet, det tredje ögat, tillåter visionerna, drömmarna manifesteras in till livet.

Låter elände, lidelse bli inget annat än ett vackert minne. Amen.




Fri vers av Setara
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-09 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setara