Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens dans

Se hur hen omvandlar negativt till positivt, I tron om att allt kommer förblir sig likt om en dålig situation kan kontrolleras med hens mentala kraft.

Se hur hen blåögt vandrat fram utan att se sig omkring, utan att se vad sanningen verkligen fann.

Se hur negativens klang fick han att förföras så dynamiskt av Maras "ljuvliga" dans, en vals så fri att han inte känt den hand som lagt sig runt hans hals.

En sista glans av romantik, nu är han fast i egots lurendrejeri som matas av Mara dag och natt.

Aldrig blir han med sig själv enig så länge han flyr från det han för alltid vart.




Fri vers av Setara
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setara