Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackmatt..

Det är ingen slump att han gömmer sig bakom sitt ego som en ynkrygg,
att hon håller hans verklighet så trygg. För att när spelet äntligen är läst,
visar damen varför hon är kungens absoluta pjäs.

..Schackmatt..




Fri vers av Setara
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setara