Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskamrat


Förväntansfulla steg tas
i känslornas riktning
med kärlekens kompass

hand i hand
längs livets väg
in i framtiden

må vi vilja
fortsätta med varandra
dela genuin samhörighet





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2017-07-05 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar särskilt slutet!
2017-07-06

  ULJO
Önskar alla sådan lycka
2017-07-06

  Marianne Räf
En livskamrat, som förstår en bra
är guld värd !!
2017-07-05

  Quasimodo
På kärlekens väg, hand i hand in i framtiden för att dela allt, härligt och fint här!
2017-07-05

  Nils-Robert
så innerlig önskan om det vi alla önskar och borde få
2017-07-05

    ej medlem längre
Längtansfulla rader navigerat vackert...
2017-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om förälskelsens tid med förhoppning om den skall mogna till långvarig kärlek!
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP