Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i know myself

tycker om att se ditt namn på min skärm
sova på din arm
låna din tröja och sova i din säng

slå mig bara i ansiktet
för det gör mindre ont än dehär

varför slänger jag mig i armarna på den första som öppnar dom för mig
klart ingen vill att du ska stanna
frågar efter 2 månader vad som är meningen med dethär
han svarar alltid
"med vadå? vi har ju bara kul? jag vill inte ha kvar dig här?"

han bjuder mig på öl och vin ibland
han bjuder mig på oboy ibland
men alltid efter åtta

det är bara jag som ringer dig
och du svarar aldrig

är så ledsen och arg på dig
för att du lurar mig
och för att jag går på det




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans