Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasader

Fasader.
Bygger så många
Vackra
Släta
Normala
Spelar så många roller
Vet knappt vem jag är
Vilse
I mig själv
I skådespelet
Gömmer mig
Låtsas
Ler
Krakelerar
Murbruk blir till damm när jag tar på det
Ett vitt pulver
Som inte går att greppa
Virvlar runt i luften
Dras ner i mina lungor
Bildar ett nytt lager där inne
Kan inte andas
Andas ändå
Bygger nya
Fasader.




Fri vers av strangeways
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-07 12:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus raserar mina. Det är jag tacksam för.
Just det, samme Jesus som drev ut månglarna ur templet!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways