Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höj volymen

Höjer volymen
för fuck tystnaden
och rösten som
aldrig håller käft
som växer i tomheten
som ekar
ekar
ekar
i huvudet
Dränk den i andras ord
Fyll tomheten
Sätt ord på det jag inte kan
Höj volymen




Fri vers av strangeways
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways