Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på besök från en annan tidzon.

känner allt
och samtidigt inget
ytterligheterna exploderar i mitt huvud
och jag kan inte andas

världen rör sig för snabbt
eller för långsamt
och jag är i otakt
på besök från en annan tidzon

fast i ett evigt jetlag
i en egen dygnsrytm
mina minuter är för korta
mina sekunder för långa

ingenting känns på riktigt
allting är på blodigt allvar






Fri vers av strangeways
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways