Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



thanatos.

tröttheten har
slagit rot i
alla celler
i min kropp

det hjälper
inte att
sova
vaknar tröttare
än innan

energin läcker
ur ett öppet sår
som inte går att hitta
inte laga
inte täta

allt är en dröm
och jag
vill bara vakna




Fri vers (Fri form) av strangeways
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-16 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways