Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill.

Jag vill börja läsa igen
Vill börja skriva igen
Vill börja ta bilder igen
Jag vill hitta ett jobb
så jag kan betala mina räkningar
Åtminstone bli kallad på en intervju
så jag slipper känna mig helt jävla oduglig
Jag vill gå upp i rimlig tid
Koka kaffe
Lyssna på musik
Jag vill att det ska vara sol ute
men inte för varmt
Vår kanske?
Jag vill att det alltid ska vara vår.
Jag vill träffa mina kompisar igen
Om de finns kvar
trots att jag
inte orkat,
slutat svara
när de velat ses
Jag vill ha något bra
något att se fram emot
något som inte är dåligt
något som inte går sönder
Vad som helst
som jag inte kan fucka up.




Fri vers av strangeways
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways