Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Fjäril

             jag drömmer

             samma dröm  

            Om och om

                   igen

jag följer dess sommarlätta flykt med min blick

            vart tog den vägen

          där är den... borta igen

          Vill fånga den varsamt

            med kupade händer

                         men

ingenting kärt kan hållas fången




Fri vers av Maiah VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-07 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra skriftat
2017-07-21

  Kozo
Så sant, inget kan vi hålla fast eller äga.
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP