Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Ord

       varje ord du uttalat

har sin solsida och skuggsida




Fri vers av Maiah VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-07 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stämmer bra och sen beror det på hur andra tolkar ens ord också..kram
2017-07-21

  Jan Widströmer VIP
Hur då?
"Ert tal skall vara att ja är ja och nej är nej, och allt däröver är av ondo" (NT)
"Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta" (Tegnér)
Polonius: - What are you reading my lord?
Hamlet: - Words, words, words ...
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP