Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

Naken inför dig
med alla mina ärr

blottad och frusen
söker jag tröst

en varm famn
som greppar tag

läppar som möter läppar
varm hud som berör

salt och pärlor som faller

sköljer bort allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-07-08 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal