Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omaka par

Det bodde ett par på Kungshatt
som var olika som dag och natt,
när man såg dem man log
hon var smal, lång och stod, 
och han var mycket liten och satt.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-09 10:56



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Jag uppskattar dubbeltydigheterna.
Skickligt!
2017-07-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Omaka par
ju en fördel har
bju på nå´t nytt
kanske inbytt
omväxlande da´r

2017-07-10

  aol
En limerick med rytm och stor känsla, fick ett gott skratt av den.
2017-07-10

  walborg
Roligt - fin limerick med rytm och rim
2017-07-10

  lodjuret/seglare VIP
Humor med stänk av tanke bakom, lite ordlek där.
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick