Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separationsångest


Idag

Jag önskar att jag var en hund
Med hull och hår
Och att du var min matte
Och höll mig i kopplet, visade vart jag skulle gå
Att du var hård
Men också snäll och ibland nästan löjlig
När du tog upp mig i knät och kammade mitt hår
Kysste mig på nosen och bjöd på något gott
Jag önskar att jag var en hund
Trofast och lojal
Som älskade dig över allt annat
Och alltid väntade på att du kom tillbaks

Men jag är en pojke och du är en flicka
Nej vänta, du är en jävla fitta.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Hellman
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-09 20:03



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Skrattar ihjäl mig åt slutet! Tjejer med katter kanske vore något istället :)
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman