Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se mig


jag ser dig

Klackarna slår mot golvet
Ekot får dom att se längre ut där dom står
Där dom står, bredbent över glömda tankar

Hängandes över bardiskar viftandes plastlaminerade kort
Det här är den jag är, det här är vad jag gör
Tycker du om mig nu
Har jag lärt mig rätt ord, har jag rätt skor
Kan du snälla tycka om mig nu

Jag försöker vara den du vill ha
Jag försöker tänka som man ska
Jag försöker andas
Men jag har ingen luft kvar

Rökridån över dansen som vilseleder den nya generationens hopp
Snubblandes ner för trappsteg, blöta av gårkvällens magiska stoft
Tänk om, du står här ikväll
Tänk om, ni ser mig där ikväll
Tänk om, lyckan står oss bi
Och vi vaknar imorgon
Briljerandes , hyllandes varandras intellekt
Ta på mig, ta på oss och säg att vi vet bäst




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Hellman
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-16 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman