Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deé säkert


Ska det va så

Jag är galen
Du gör mig galen
Galen i dig
Är det fint
Är det bra
Praktiskt manisk
Helt jävla salig
Att du såg
att jag tittade
Skillnaden är hårfin
Vem är du, och vad har du gjort med mitt liv




Fri vers av Robin Hellman
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-26 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman