Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
därför


fråga

Jag har byggt detta bo
Nästlat in mig i oro
Krävt en fristad
En stad som är fri
Leker libertine i detta avlånga land
Detta fritt tänkande
Snabbt dömmande
Jag är en man
Eller ett barn
När hände det
Vem bestämde det
Det var inte jag, inte dom och inte oss
Enhet, renhet, är det frihet
Att vandra i led under en fana
Fästa en logotyp
Köpa något dyrt
Och säga att det här har jag förtjänat
Jag bara undrar

Dom är arga, för att jag frågar
fast jag redan vet
Men vi låtsas inte om det
Så jag frågar igen
Varför då




Fri vers av Robin Hellman
Läst 207 gånger
Publicerad 2017-07-24 18:48



Bookmark and Share


    Robin Hellman
och här är du ändå

Gud, Hon jobbar på mystiska sätt
2017-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Själv tar jag avstånd från alla former av liberalism.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman