Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nekad


Peka

När når jag den punkt
Där jag slutar ställa frågor
Som får dig att se rött
Jag säger att jag en gång redan dött
Som om slaget redan var förlorat och det enda som återstår
Är att driva fienden ut i havet
För dom sjunker
Dom sjunker
Lungorna fyllda med vattnet
Som gav liv
Hur fan funkar det
Hur kan dom gå på botten med raka ryggar
När min luft för längesedan tog slut
Och jag sjunker
Inte genom havet
Genom slammet, ytskicktet, ner till jordens kärna
Härifrån ser jag allt
Härifrån syns jag inte alls




Fri vers av Robin Hellman
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-25 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman