Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag.


Mig.

Från mitt fönster ser jag allt
Paraplyer på rad
Följer spåren
Av förra generationens sorger
Det du ångrar på dödsbädden
Ger mig rättigheten
Att hylla mitt eget namn
Paraplyer på rad
Paraplyer på rad




Fri vers (Fri form) av Robin Hellman
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-11-28 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman