Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outsiderskap

alla går när
hon kommer men
ingen jävel går
när hon gått

himlarna gråter och

högst upp
sitter en liten
svartvit
ängel och spyr




Fri vers av liz
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-25 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Melankoliskt och bittert. Tycker speciellt om början av din dikt.
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz