Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förbättrad repris


Jag vill ha dig

Dig och ingen annan
Ja, jag vill ha dig till varje pris
För det finns ingenting som kan stoppa min kärleksdröm
där vi ligger tillsammans sked till sked och somnar
in till sömns och drömmer så sött
Som om vi varje dag, vore på nyfödd

Jag öppnar mina armar och släpper in dig
Ger dig den värme som jag tror att du vill ha
Ha med dig varje dag
För den kärlek som jag kan ge är ingen kärlek
som du kommer att få ångra
För den är lika sann som solen lyser varm och som kan
smälta sönder den sötaste choklad
Så ta för dig nu
För den här chansen kommer inte så ofta
Kom in min älskade
Här, sätt på dig en kofta...

Ken Cassel
10/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel