Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara du vet din historia , alla gånger du famlat i mörkret och tappat fotfästet. Rest dig upp, plåstrat om såren och vandrat vidare!


Om att våga se och bekräfta sig själv


Ingen behöver klä av mig!


Jag står naken

Jag tar av mig

plagg efter plagg

Naken står jag
TRYGG

Jag har inget att skyla

Den som ser

vet...

Jag lever

Är tacksam

för alla

möten

som leder

HEM!





Fri vers av WyS VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP