Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden läker inte alla sår

 

 

tre år har gått
små och stora förändringar har skett
med vilje, med mening
allt borde vara glasklart

och låta sommaren göra sitt
 


tre år har gått 
och nu har jag all tid i världen 
att tänka igenom, reflektera 
men jag väljer minnena

och smeker dem bästa en efter en

 

tre år har passerat
och inget har hänt
skuggorna följer mig i smyg  
även när mökret faller
 
och jag föredrar fortfarande solen
 
 

det du inte kan släppa 
det ska du bemöta min vän, 
som jag säger till andra 
för att hjälpa dem liksom över gränsen 
 
och själv står jag mitt i det runda, utan någon synlig gräns



Fri vers av Mirreh VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-07-12 08:59



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark och berörande text om avslut och kunna lämna, att kunna förhålla sig i den förändringen och leva med den!
2019-03-04

  aol
Så stark känsla och så berörande sen.
2017-07-23

    ej medlem längre
Så välformulerat när exempelvis ett förhållande inte riktigt klarats av utan då oavslutade meningar inte sagts.
Mycket bra beskrivet!
2017-07-13

  Alysse VIP
Berörande och igenkännande text
Fint skrivet!
2017-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som slår an en känslosträng i mitt innersta!

Suverän titel
Tiden läker inte alla sår, man måste lära sig att leva med dem!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP