Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanför mitt fönster


Hörnet

Jag tittar på
Det är det jag tycker om mest
Träd är fina att titta på
Människor inte lika så
Ord är nästan vackrast
Macabre, Illiterate, Strange
Desto finare dom är att se på
Desto svårare är dom att säga
Utan att känna sig Pretentiös
Det är också ett fint ord
Pretentiös
Det dansar fram över tungan
Slår en volt på läpparna och svävar ut i luften
Jag vet inte ens vad hälften av dom betyder
Men dom kallar på mig ändå
Så jag viskar dom i hemlighet när ingen hör
Någon dag så kanske dom får finnas
Utöver mitt mörka hörn
Mitt i natten när halva jorden är som död
Och onda drömmar sipprar in genom sömnens draperier
Plagiat är också ett fint ord
Tycker jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Hellman
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-12 12:46



Bookmark and Share


    Taly
heltigenom underbart.
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman