Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄVLA FASCISTLÖGNER




"Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring, men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet".


"Att av ekonomiska skäl tvingas stanna i ett land där man inte trivs och inte vill leva är destruktivt för såväl landet som för den enskilde individen. Ett aktivt och generöst stöd skall därför ges till de invandrare som önskar återvända till sina hemländer".


Att min personliga identitet skulle gå sönder av att jag pratar med eller ser en invandrare på gatan är MENTALSJUKT ! Om jag vacklar av sånt...då har jag ingen identitet.

Folk väljer inte bort sina egna länder för skoj skull. Man älskar sitt land, som man älskar Sverige, men man TVINGAS FLY UNDAN SVÄLT, SJUKDOM, KRIG, TORTYR OCH DÖD.

SD, lägg av med att tro att en flyende inte frivilligt genast skulle återvända till sitt eget land så fort den dag kommer då det går att leva där. Och den som gillar Sverige blir så småningom en svensk...om det nu är så jävla viktigt. Sluta för helvete att skilja på folk och folk och uppför er som folk !

Just nu är det fler invandrare som fixar fast jobb i Sverige än infödda !!! Förklara det för ert fantastiska fina svenska folk som röstar på er !!!




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-13 15:49



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Ja!
Så är det!

2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP