Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet bäst


vet mest

Empirisk kunskap
Imperiets marsch
Indiens fars
Hadrianus mur
Ett spartansk hus

Hyllandes historiens härligheter
Fakta, fiktion och fantasi
I fina salar där tänkandet glömts bort
Där de odödliga håller hov

Ursäkta min ignorans, men min värld
Den är någon helt annanstans

I mitt lilla hörn där tankarna får gro
Växa sig äldre och dö i ro

I mitt lilla hörn, där trivs jag mest




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Hellman
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-07-14 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman