Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Middag


Morgon

Fantasi till frukost
Realism till lunch
Nikotin till middag
Koffein till nattamat
Sen så slår det runt
Cirkeln tar sin början
Eller tog den kanske slut
Nutid, dåtid, framtid
Dålig tid, bra tid men helst mer tid
Till att ta det lugnt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Hellman
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-07-14 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Hellman