Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster från 07


Så mycket kärlek behövs

( Han sträcker ut sina armar så mycket det går )
för att vi ska kunna finnas till där för varandra
när någon mår riktigt dåligt och behöver lite tröst
En som släpper en liten ledsam tår

Det finns faktiskt en kärlek där inom dig
Så släpp den genast lös
Sen om du råkar att bli sårad en gång eller två
så skit i det!!!
Det är bara till att ös
För låt ingenting få komma i vägen för den kärlek
som du känner innanför ditt bröst
Så låt ingen kärlek komma till spillo när någon
behöver din vänskap eller tröst
Det är i alla fall så som jag känner mig
i min inre röst…

Så mycket kärlek behövs!

Ken Cassel
14/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 16:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...ja, låt kärleken flöda överallt...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel