Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon borde ha varnat mig

för den där kvinnan i svart som är helt dödligt livsfarlig
Ingen som man gärna trampar på tårna
Allra helst inte när man har gjort som jag har gjort
Satt på-na ( henne)
Ja, jag var glad att hon hade ätit sig jättemätt
Proppmätt var hon helt enkelt
För jag visste att om hon knäppte med sina ben
så skulle jag snabbt försvinna för gott då jag blev
till hennes lilla efterrätt....

Någon borde ha varnat mig för den där svarta änkan!

Ken Cassel
14/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-07-14 17:05



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.oppetarkiv.se/video/1953104/den-tatuerade-ankan

2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel