Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsart

Måsarna flyger omkring

till synes helt planlöst

men de vet inte

vilken glädjesymfoni

de ger mina ögon

med sina flyguppvisningar




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-07-14 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP