Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självbedrägeri

ej uppfylld
badar i kristalliserad lösning med formen av inbillade idealjaget
som spräcker flera skrumpna synkroniserat flytande celler
urskiljbara element - ovärderliga
eroderar av tappad takt
faller trögt mot botten
blandas och bildar en ynkligt förvrängd karikatyr
drunknar i sitt stagnerade livs levande

den druckna brukade drömma om att studera lövtunna sektioner av sig själv i mikroskop
vaknade sömntung och mumlade om någon brännande kärna
vissnade sen som om det alltid vore vinter




Fri vers av Munira
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 19:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan bedrar ständigt sig själv med olika illuminationer och illusioner.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira