Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättflyktiga tankar

Poesi är eterisk materia

Tankar flyktar lika fort

som de kommit

Så ha alltid pennan i beredskap

för det som finns innanför pannan

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-07-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP