Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhymn


Rubriken tar jag sist
Känner in mig
Smakar på solen
Tar lilltån i vattnet

I en stund slås jag av tidens hastighet
Men farten är konstant
Jodå
Man ska aldrig tappa fokus
Men lätta upp i kragen en smula

Snart minns man
Och det krampaktiga ses i ett annat ljus
Carpe diem
Jo jag tackar..

Saften smakar gott
Och skuggan är befriande
Rubriken tar jag sist...

Om ni ursäktar




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-15 15:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Härligt broder,
Du har hjärta....
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP