Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna.


Med dig

Det ligger en grå dimma över gatorna
och jag undrar hur någon kan vara lycklig.
Med Love var allting så enkelt

som om inget någonsin varit svårt
som om ingen någonsin lidit.




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-15 23:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar hur du börjar måla texten med orden "det ligger en grå dimma över gatorna" som ger känslan av vacker vemod och saknad
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver