Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna


Efter allt som någonsin betytt något

sedan följde en tid
tiden efter allt som någonsin betytt något
efter du lämnat mig
vaknade jag allt oftare av nattbussen
per automatik bryggde jag för mycket kaffe
spenderade ändlösa timmar med pennan i hand utan att skriva ett ända ord
efter allt som någonsin betytt något
bredde ett vakuum ut sig inuti, förorenade mig
jag minns mig halvt tom halvt fylld av ditt bläcksvarta odruckna kaffe från
vår kaffebryggare i
vårt kök
dag in
natt ut
somnade jag undrandes
hur någon kunde vara lycklig




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-16 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver