Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet du att du har ett hjärta, för det brister

När jag sa att jag bara skulle dra dig närmre mig för att kunna knuffa undan dig hårdare

då sa du

ingenting
du kramade mig bara hårdare




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-16 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad