Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor


Skogen ljuder av fågelsång,
dofter från liljekonvalj,
skogsviol och gökört.

Lövträden bildar ett
grönt valv av
vårkänslor.
Naturen målar i de
skiraste akvareller.




Fri vers av Idun 1
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-05-26 10:08



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du, jag ser en tavla, och inte vilken tavla som helst. Dina ord speglade i min visualisering! Snacka om POESI!!!
2006-05-26

  noname_realmind
"grönt valv av
vårkänslor"

Så skönt att kliva rätt
in i denna doftande
färgrika dikt!
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1