Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordskog

Skogen är inte vackrast
där träden står tätt
för träden är som orden
de behöver plats
för att kunna utveckla
sin skönhet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-17 10:34



Bookmark and Share


    TvåTungor
En bokskog månntro? ;)
2017-07-19

  Ingrid Trolle
Mycket bra
bild. Det behövs
plats.
2017-07-18

  walborg
Fin bild - varmt tack!
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP